Big Brotherin povipommi bikineissä – tätä ei televisiossa nähty!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien DJ-supertähtien buumi on tuottanut markkinoille valtavan määrän uusia DJ-tähteydestä haaveilevia miehiä ja myös naisia. Eräs heistä on brittikaunotar Ashley James, joka tunnetaan kotimaassaan radioäänenä ja mallina. Ja nyt myös Big Brother -tähtenä.

Nyt Big Brotherin julkkisversiosta tuttu kurvitar nähdään nauttimassa aurinkolomastaan Meksikon Tulumissa, jossa monet muutkin julkkikset ovat viime kuukausina viihtyneet.

Ashley James vetää nykyisin omaa radio-ohjelmaansa perjantaisin suositussa Hoxton Radiossa. Hänestä on muodostunut ohjelmansa ja upean ulkonäkönsä ansiosta julkkiskaunotar varsinkin kotimaassaan Britanniassa, mutta viime aikoina hänet on huomioitu myös muualla maailmassa.

Splash
Splash
Splash
Splash