Poika ei tehnyt parturin työstä helppoa – jos katse voisi tappaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiusten leikkaaminen vaatii asiakkaalta paikoillaan pysymistä, minkä vuoksi pienten lasten hiuksia voi olla välillä hankalaa leikata. Parturikampaamossa vieraileminen voi olla pikkuiselle myös pelottava kokemus saksien ja surisevan koneen kanssa.

Nyt sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään huvittava YouTube-video, jossa nähdään hyvin närkästynyt pikkupoika. Poika ei selvästikään pidä siitä mitä parturi hänelle tekee, minkä hän myös näyttää ammattilaiselle useaan otteeseen viiltävällä katseellaan.

Isä on kuvannut huvittavasta hetkestä videon, koska hänen mielestään pojan käytös on ollut lähinnä koomista. Hiusrajan siistiminen koneella ei ilmeisesti ollut pojan mielestä mukavan tuntuista, minkä vuoksi hän kääntää jatkuvasti päänsä kohti parturia ja vilkaisee miestä todella vihaisesti.