Prinssi Harry ja Meghan Markle asuvat häämatkansa teltassa?

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden seuratuimmat häät lähestyvät jo kovaa vauhtia, sillä Prinssi Harry ja Meghan Markle avioituvat lähiaikoina. Parhaillaan spekuloidaan jo kuninkaallisen pariskunnan häämatkan kohteella, ja huhujen mukaan he tulevat majoittumaan teltassa Namibiassa sijaitsevassa luksuskohteessa.

Splash
Splash

19. toukokuuta juhlittavien häiden jälkeen parin veikataan suuntaavan Hoanib Valley Camp -safarikohteeseen, joka on vuorten välissä sijaitsevassa laaksossa sijaitseva luksuskohde. Prinssi Harry rakastaa afrikkalaista villiä luontoa, joten hän saa häämatkallaan seurata sitä myös oman luksusteltan läpikuultavan seinän läpi.

Hoanib Valley Camp on täysin aurinkovoimalla toimiva matkakohde, ja siellä on vain kuusi erillistä sviittiä. Sviiteistä löytyvät vessat, sisä- ja ulkosuihkut sekä langaton internetyhteys. Kohteen ympäristössä on mahdollisuus tutustua Afrikan villiin luontoon, sillä alueella asuu runsaasti villieläimiä.

Splash
Splash