Victoria Beckhamin syntymäpäiväkakku ihmetyttää: ”Maailman surullisin”

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria Beckham tunnetaan alunperin laulajana Spice Girls -tyttöbändin riveistä, mutta nykyään hän on ansioitunut bisnesnainen ja vaikuttaja muotimaailmassa. Nyt monien naisten ihailema neljän lapsen äiti juhli syntymäpäiviään hyvin terveellisen kakun kera.

Victoria Beckham juhli hänen 44-vuotissyntymäpäiviään hänen aviomiehensä Davidin ja omien lasten ympäröimänä. Nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän leikkaa siivun hänen lastensa ja Davidin yhdessä tekemästä kakusta, joka on pelkkä mansikoilla ja mustikoilla koristeltu vesimeloni.

Victoria Beckham vannoo terveellisen ruokavalion nimeen, minkä vuoksi ei olekaan yllätys, että myös hänen syntymäpäiväkakkunsa sisältää vain hedelmää ja marjoja. Fanit ovat onnitelleet naista sosiaalisessa mediassa innokkaasti, mutta moni on myös todennut, että kakku näyttää maailman surullisimmalta kakulta.

Birthday eve with my babies x love u so much @davidbeckham kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on