Hylätty kissa käveli 20 kilometriä takaisin kotiin – perhe vei heti lopetettavaksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pohjois-Carolinassa asusteleva Toby-niminen kissa joutui perheensä hylkäämäksi. Perhe oli kuljettanut kissan kauas kotoa, minkä jälkeen kissa oli kuitenkin alkanut etsimään tietään takaisin kotiin. Toby oli kävellyt noin 20 kilometriä päästäkseen kotiin, mutta perhe ei ollutkaan jälleennäkemisestä niin iloinen kuin Toby.

Kun Toby oli löytänyt takaisin kotiin, perhe oli päättänyt viedä sen lopetettavaksi. Perhe oli vienyt kissan eläinsuojaan ja pyytänyt henkilökuntaa nukuttamaan kissan. Henkilökunta oli kuitenkin soittanut toiselle järjestölle, ja pyytänyt heiltä apua uuden kodin löytämiseen kissalle.

SPCA-eläinsuojelujärjestö oli alkanut etsimään kissalle kotia ja löysi Tobylle viimein uuden omistajan. Evening Standard -sivuston mukaan kissa sai uudesta omistajastaan rakastavan huolehtijan, joka on luvannut hoitaa ja pitää huolta Tobysta koko sen loppuelämän ajan.

Thank you all who shared Toby’s story earlier this week. Toby is safe here at the SPCA Pet Adoption Center waiting to find his forever home. He would prefer to be the only cat in his home. We hope his story inspired you to take a stand for animals in need and register for the 2018 SPCA Dog Walk on May 6th. Spcawake.org/walk

Publiée par SPCA of Wake County sur vendredi 6 avril 2018