Vuoden Matkailuyritys 2018 on silmiähivelevän kaunis näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seitsemännen kerran jaetun Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnustuksen on voittanut Vaasan liepeillä Raippaluodon kärjessä sijaitseva Kalle’s Inn. Kyseessä on vuonna 1986 perustettu majoitusalan yritys, joka palkittiin ensisijaisesti siksi, että se on uudistunut onnistuneesti viime vuosina.

Kalle’s Inn

Seitsemännen kerran jaetun Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnustuksen voittanut Kalle’s Inn on kuuluisa paitsi uusista iglumaisista hotellihuoneistaan myös saunoistaan ja ruoastaan. Yritys järjestää myös muuta oheistoimintaa.

– Yli 30 vuotta toiminut Kalle’s Inn on uudistunut viime vuosina. Yritys on sijoittanut roimasti liiketoimintaansa ja rakentanut uniikkeja lasiprismoja rannikkoalueelle. Heillä on voimakas halu kasvaa ja investoida jatkossakin, ja työllistää uusia osaajia alueelle, Visit Finlandin Kristiina Hietasaari kertoo.

– Aidosti ensimmäinen ajatukseni kuullessani voitosta oli, että ilmeisesti olemme tehneet jotain todella oikein. On todella rohkaisevaa saada tällainen tunnustus varsinkin näin lyhyessä ajassa isojen muutosten jälkeen, sanoo Kalle’s Innin toimitusjohtaja Freddi Skott.

Palkinto jaettiin tänään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, jossa käynnistyy viiden tapahtuman Supermessut-kokonaisuus. Kotimaan Matkailumessujen lisäksi paikalla on Puutarha-messut, Design- ja käsityötori, Keräily-messut ja Platta-levymessut.