Kissalapaset ovat maailman söpöimmät – muotoiltu puhelinystävälliseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset ovat tottuneet palelluttamaan sormensa talvisin, koska puhelinta ei pysty näppäilemään tavalliset hanskat kädessä. Markkinoilla on puhelimen näyttöön reagoivia sormikkaita sekä pilkkihanskoiksi kutsuttuja kynsikkäiden ja lapasten yhdistelmiä.

Nyt markkinoille on kuitenkin tullut näyttävän söpö vaihtoehto. Japanilainen Felissimo-verkkokauppa on ottanut myyntiin kissalapasia, joista saa sormet näkyviin tarvittaessa. Kissalapasia on kolmea eri ulkonäköä.

Noin 35 euroa maksavat lapaset ovat söpöt, koska ne näyttävät kisumirreiltä. Kun puhelimen ottaa lapaseen, syntyy vaikutelma älylaitetta halaavasta kissasta. Kissalapaset ovat pakkohankinta ainakin kaikille kisumirrien vannoutuneille ystäville.