Oikeus pakotti David Copperfieldin paljastamaan temppunsa salaisuuden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulu taikuri David Copperfield on joutunut paljastamaan salaisuuksiaan oikeuden edessä. Syynä on kanne, jonka häntä vastaan nosti brittiläinen Gavin Cox. Cox kertoo loukkaantuneensa taikurin Lucky #13 -tempun aikana Las Vegasissa.

Miehen mukaan hän kärsi aivovammasta ja kroonisesta kivusta. Tempussa 13 lavalle kutsuttua yleisön edustajaa näyttää katoavan ja ilmestyvän toiselle puolen salia. Copperfieldin tuottaja, Chris Kenner, paljasti vastentahtoisesti tempun yksityiskohdat. Vapaaehtoiset peitetään verholla, minkä jälkeen avustaja johdattaa heidät kiireellä salakäytävän läpi pois lavalta.

NBC:n mukaan Cox oli kaatunut kulkiessaan käytävän läpi, minkä seurauksena hänen olkapäänsä meni sijoiltaan. Miehen mukaan salakäytävä oli täynnä rakennusjätettä ja pölyä, eikä ollut näin ollen turvallinen. Tapauksen käsittely tulee jatkumaan ensi viikolla.