Poliisin kojelautakameralle järkyttävä näky – talo räjähti keskellä päivää!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Texasilainen poliisi oli taannoin vähällä joutua tuhoisan räjähdyksen uhriksi. Karmiva tilanne tallentui videoksi poliisiauton kojelautakameran ansiosta. Poliisit olivat saapuneet tutkimaan Hurstin kaupungissa tapahtunutta onnettomuutta, jossa autoilija oli ajanut kohti taloa.

Talo räjähti juuri kun poliisivirkailija oli menossa tutkimaan tapausta lähempää. Räjähdyksen syynä oli vuotava kaasuputki, johon auto oli osunut. Talossa oli onnettomuushetkellä kolme asukasta, jotka toimitettiin sairaalaan. Heidän tilansa on ABC-uutissivuston mukaan vakaa.

Myös kaksi paikalla ollutta poliisia kärsivät onnettomuudessa lievin vammoin. Taloon törmänneen auton kuljettaja pidätettiin liikennerikkomuksista epäiltynä.