Pulmuset tähti paljasti: ”En tunnistanut Britney Spearsia ja Taylor Swiftiä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikansa suosituimpiin lukeutuneessa Pulmuset-televisiosarjassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Ed O’Neill tähditti hittisarjan lopettamisen jälkeen myös toista hitiksi noussutta Moderni Perhe -komediasarjaa. Julkisuudessa häntä on nähty vain harvakseltaan, minkä lisäksi hän ei näytä pysyvän perillä muistakaan julkisuuden henkilöistä.

Ed O’Neill kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa miten hän ei pysty tunnistamaan tosielämässä yhtäkään julkisuuden henkilöä. Näyttelijän oli kerran pysäyttänyt ravintolassa mies, joka oli ojentanut hänelle puhelimensa ja sanonut, että hänen veljensä Michael haluaa puhua hänelle.

Puhelimessa ollut Michael oli kehunut Ed O’Neillin näyttelijänuraa, mutta O’Neill oli kiittänyt ja lopettanut puhelun lyhyeen selittämällä olevansa kiireessä. Myöhemmin O’Neill kuuli, että puhelimen ojentanutta miestä kutsuttiin nimellä Randy. Tällöin hän oli tajunnut puhuneensa juuri Michael Jacksonin kanssa puhelimessa.

Mies on huono tunnistamaan myös poptähtiä. Kaunis vaaleaverikko oli tullut pyytämään mieheltä yhteiskuvaa, johon O’Neill oli suostunut. Myöhemmin hän oli manageriltaan kuullut, että kuvassa oli Britney Spears, joka oli syynä siihen, että kuva oli levinnyt viraaliksi. Myös Taylor Swift oli lähestynyt näyttelijää eräissä juhlissa, mutta 72-vuotias O’Neill oli vasta tyttäreltään kuullut, että yhteiskuvassa oli Taylor Swift.