Farrah Abraham leikkautti jalkoväliään – halusi design-alapään

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

MTV-televisiokanavan teiniäideistä kertovasta sarjasta kuuluisaksi noussut Farrah Abraham on vaihtanut julkisen äitiroolinsa eroottiseen esiintyjään. Kahdeksanvuotiaan Sophia-tyttären yksinhuoltajaäiti kävi vajaa vuosi sitten jalkovälinsä nuorennusleikkauksesta, mutta on jo operoinut sukupuolielimiään jo uudelleen.

26-vuotias Farrah Abraham oli emättimen nuorennusleikkauksessa, johon hän oli erittäin tyytyväinen. Kun hän kuitenkin kuuli, että on olemassa vielä toinenkin leikkaus, nainen halusi saada vielä senkin. Farrah Abraham kuvattiin Nazarian Plastic Surgery -klinikalla ottamassa kyseisen operaation, jonka lopputuloksena nainen sai haluamansa tuunatun alapään.

Abraham päästi faninsa seuraamaan leikkausta reaaliaikaisesti tekemällä klinikan YouTube-kanavalta livelähetyksen. Moni kritisoi naista siitä, että hän leikkelee alapäätään miehiä varten. Nainen kuitenkin vakuutti kaikille, että hän leikkasi sen vain omaa turhamaisuuttaan. Abraham käyttää muodikkaita laukkuja, vaatteita ja muotisuunnittelijoiden kenkiä, minkä vuoksi hän pitääkin vain luonnollisena jatkumona sitä, että myös hänen alapäänsä on suunniteltu tyylikkääksi.