Karkkitehdas kiittää jokaista makeistaan – uskoo sen parantavan makua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilaiset hallitsevat kiitollisuuden osoittamisen. Japanilainen karkkitehdas Takeda Seika on vienyt kiitollisuuden osoittamisen kokonaan uudelle tasolle, sillä tuotantolinjalla kiitetään makeisia 1.500 kertaa yhden minuutin aikana.

Takeda Seika -tehdas uskoo, että linjaston makeiset maistuvat paremmilta, mikäli niitä kiittää tarpeeksi usein. Siksi yhtiön valmistamat tamago Boro -nimiset karkit kuulevat minuutin aikana peräti 1.500 kertaa ”arigato”, eli japaniksi kiitos.

Kiitollisuus on yksi parhaimmista tavoista saavuttaa enemmän hyvinvointia ja rakkautta elämään. Kiitollisuutta voi osoittaa moni eri tavoin, kuten listaamalla omassa elämässään olevia asioita, joista tuntee aidosti kiitollisuutta. Kiitollisuuden avulla voi saavuttaa enemmän onnellisuutta. Sitä emme tiedä, onko japanilaisen tehtaan karkit oikeasti herkullisempia niiden kuuleman kiitos-sanan ansiosta.