Khloe Kardashian nimesi vauvansa – sai isän sukunimen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti esikoisensa Cleveland Clinic -sairaalassa viime viikolla keskiviikon ja torstain välisenä aamuyönä. Naisen laskettu aika oli vasta tämän kuun lopulla, mutta 33-vuotias Khloe alkoi kuitenkin saamaan jo ennenaikaisia supistuksia kuullessaan miehensä ympärillä vellovista pettämishuhuista.

Khloe Kardashianin esikoisen isä, koripalloilija Tristan Thompson, nähtiin julki tulleissa videoleikkeissä suutelemassa vieraan naisen kanssa. 27-vuotias NBA-pelaaja sai pettämiskohusta huolimatta olla mukana naisen tukena synnytyssalissa. Nyt pariskunta on nimennyt lapsensa True Thompsoniksi.

Miehen pettämisestä huolimatta Kardashian ei ollut People-sivuston mukaan koskaan edes harkinnut antavansa lapselleen omaa sukunimeään. Khloé rakastaan Tristania edelleen hänen naisseikkailuistaan huolimatta eikä hän ole edes kommentoinut koko asiaa vielä julkisesti vaan keskittynyt pelkästään iloitsemaan heidän yhteisestä vastasyntyneestä tyttärestään.