Suloinen tilanne: Marsut pääsivät tapaamaan vauvaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikit voivat pelätä pieniä ihmisiä ja säikkyä taaperoiden nopeita ja arvaamattomia liikkeitä. Tämän vuoksi aikuiset yleensä valvovatkin, että eläinten ja vauvojen ensimmäinen kohtaaminen tapahtuu turvallisessa ympäristössä.

Nyt videolla nähdään ihastuttava tilanne, jossa kolme isoa lemmikkimarsua pääsevät tapaamaan vauvaa ensimmäistä kertaa. Vauva makoilee nurmikolla viltin päällä, ja kolme marsua kipittävät lapsen luo heti nopeasti kun ne huomaavat vauvan maassa.

Marsut näyttävät olevan hyvin innoissaan nähdessään vauvan. Ne juoksevat uteliaina vauvan luo, mutta pysähtyvät kuitenkin turvallisen etäisyyden päähän muodostaen jonon vauvan eteen. Vauva ryömii innokkaasti marsuja lähemmäksi, mutta marsut eivät pelästy lasta.