Vauva esitti nukkuvaa – ei halunnut vielä herätä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvoja ja pikkulapsia voi toisinaan olla hankalaa taivutella päiväunille. Kun lapset kuitenkin viimein nukahtavat, ne eivät kovin mielellään herää kesken unien. Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa vauva jouduttiin herättämään päiväuniltaan.

Vanhemmat ovat kuvanneet suloiselle YouTube-videolle vauvaa, joka on heräämässä päiväuniltaan. Pikkuinen vaikutti silmät kiinni siltä, että hän olisi jo hereillä, mutta pitelisi silmiään kiinni vain huijatakseen vanhempiaan. Kun vanhemmat kysyivät vauvalta, että nukkuuko hän oikeasti, vauva kurkisti heitä toisella silmällään.

Vauva ei olisi halunnut vielä herätä, minkä vuoksi sä päätti vielä hetkisen esittää vanhemmilleen nukkuvaa. Vauva kuitenkin lopulta paljasti itsensä alkaessaan hymyilemään kun vanhemmat tivasivat pikkuiselta toistamiseen, että esittääkö hän vain nukkuvaa.