Katy Perry arvosteli fanien laulusuoritukset – yllättyi kappaleidensa versioista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvistä kappaleista ja soittolistojen kärkeen nousseista hiteistä alkaa aina pienen hetken kuluttua ilmestymään erilaisia versioita. Nykyään monet versiot julkaistaan omina kappaleinaan jo Spotifyssakin, mutta niiden ensisijainen kehto on kuitenkin edelleen YouTubessa.

Glamour Magazine -lehti julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa laulajatähti Katy Perry kuuntelee ja katselee videoita, joissa ihmiset versioivat nyt hänen kappaleitaan. Kappaleita esittävät pienet lapset, nuoret ja aikuiset, joiden kuvaamista videoista osa onnistuu tekemään laulajatähteen todella suuren vaikutuksen.

Moni videon kuvaaja toivoisi varmasti saavansa versiollaan huomiota sosiaalisessa mediassa, mutta harva voisi kuvitellakaan itse artistin katsovan heidän laulusuoritustaan. Videolla fanit versioivat muun muassa Unconditionally, Chained to the Rhythm ja I Kissed a Girl -kappaleita.