Mies huijasi tyttöystävää – söi lusikalla majoneesipurkista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Majoneesi on yksi epäterveellisimmistä asioista, joita ihminen voi syödä. Maltillisesti käytettynä siitä tulee kuitenkin mainio dippi ja lisä esimerkiksi hampurilaisen väliin. Nyt eräs mies päätti juksata tyttöystäväänsä ja esittää, että hän söi majoneesia suoraan purkista.

Gordon Delacroix on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa hän esitti tyttöystävälleen, että hän söi majoneesia lusikalla. Kuten mies oli ajatellutkin jo etukäteen, hänen tyttöystävänsä oli melko järkyttynyt löytäessään miehen kotoa iso majoneesipurkki käsissä.

Tyttöystävä epäili aluksi, että hänellä tai miehellä on oltava nyt jonkinlainen aivovaurio, koska majoneesin syöminen lusikalla oli niin mielipuolisen näköistä. Lopulta nainen kuitenkin oivalsi haistaa purkkia ja helpottui huomatessaan, että majoneesi olikin vanukasta.