Rajut elokuvaroolit olivat Dakota Johnsonille liikaa – joutui käymään terapiassa

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Dakota Johnson tunnetaan parhaiten roolistaan Fifty Shades -elokuvasaagassa, josta kolmas ja uusin Fifty Shades Freed -elokuva sai ensi-iltansa helmikuun alussa. Useita seksikohtauksia sisältävissä elokuvissa naisen tulee olla paljon alasti kameran edessä, minkä vuoksi hän treenasikin oman kunto-ohjaajansa avulla roolia varten.

Dakota Johnson joutuu eläytymään elokuvassa melko rajuihinkin BDSM-seksiä sisältäviin kohtauksiin, mikä kuormitti naista henkisesti. 28-vuotias näyttelijätähti paljastikin nyt ELLE-lehdelle antamassaan haastattelussa, että hän joutui käymään terapiassa elokuvan kuvausten jälkeen.

Nainen kertoi, että rajua seksiä sisältävän Fifty Shades -elokuvasarjan ja Suspiria-kauhuelokuvan kuvausten jälkeen hänen tuli hakeutua terapiaan saadakseen mielensä taas kuntoon. Nainen ei aio enää hetkeen ottaa itselleen epämieluisia rooleja vastaan, minkä vuoksi hän keskittyykin oman tuotantoyhtiön perustamiseen saadakseen vaikuttaa elokuviin sekä tuleviin rooleihinsa enemmän.