Tukaani vaatii hellyyttä – toimii kuin koirat kerjätessään rapsutuksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ja kissat ovat mestareita rapsutusten ja silittelyn kerjäämisessä. Yleensä ne tulevat viereen ja ilmoittavat ääntelyllään mitä ne haluavat. Jos sekään ei auta, koirat ja kissat osaavat myös monissa tapauksissa ohjata omistajansa käden rapsuttelulle otolliseen paikkaan.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten Ripley-niminen tukaani vaatii omistajaltaan huomiota. Kun tukaani haluaa rapsutuksia mieheltä, se tulee istumaan miehen viereen, ääntelee tietyllä tavalla ja ottaa miehen käden suuren nokkansa väliin.

Kun mies antaa Ripleylle rapsutuksia, lintu kumartaa päänsä vasten sohvatyynyä ja kääntää päänsä sivuttain nautiskelun merkiksi. Ripleyn seikkailuja ja tukaanin kanssa elämistä pystyy seuraamaan YouTuben lisäksi myös 2can.tv-nimisellä Instagram-kanavalla.