Austin Powersin Mini Me -tähti Verne Troyer on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Austin Powers -elokuvien Mini Me -hahmona tunnetuksi tullut lyhytkasvuinen näyttelijä Verne Troyer on kuollut. Pari viikkoa sitten hänet kiidätettiin sairaalaan mahdollisen alkoholimyrkytyksen ansiosta, ja nyt hän on TMZ-julkaisun mukaan menehtynyt.

Troyerin perheen julkaiseman tiedotteen mukaan näyttelijä menehtyi eilen lauantaina. Verkkojulkaisun mukaan Troyer oli ollut tehohoidossa siitä saakka, kun hänet kiidätettiin sairaalaan. Troyer kärsi alkoholismista vuosien ajan, ja hän oli myös useasti hoidossa.

Verne Troyer tuli tunnetuksi vuonna 1994, kun hänet nähtiin elokuvassa Baby’s Day Out. Sittemmin hän sai pienen roolin Men in Black -elokuvassa, mutta kansainvälinen menestys käynnistyi vuonna 1999 Austin Powers -elokuvasta. Lisäksi hänet muistetaan muun muassa Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvasta ja Celebrity Big Brother -realitysarjasta.