Kuuro ja lähes sokea koira pelasti eksyneen kolmevuotiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kolmevuotias pikkutyttö Aurora oli kadonnut kallioisella alueella Australian Queenslandissa. Onneksi tytöllä oli ollut mukanaan hänen uskollinen koiransa Max, joka oli pitänyt hänestä hyvää huolta yön yli.

Tyttö oli kadonnut perjantaina iltapäivällä kolmen aikaan ja löytynyt seuraavana päivänä oltuaan 15 tuntia kateissa. Aurora oli joutunut olemaan ulkona koko kylmän ja sateisen yön, mutta onneksi hänellä oli seuranaan 17-vuotias koiraherra Max, joka ei poistunut tytön viereltä.

Kun kuuro ja osittain myös sokea koira oli havainnut pelastajat lähistöllä, se oli mennyt niitä vastaan ja johdattanut heidät Auroran luo. Aurora selvisi kylmästä yöstä naarmuilla ja pienillä mustelmilla, ja Max sai Abc-uutisten mukaan teostaan kunniapoliisikoiran tittelin.

Splash News
Splash News