Ensitreffeillä eläintarhaan? Tässä loistava idea kevääseen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Uudet tuttavuudet saattavat mennä ensitreffeillä tavanomaisesti kahvilaan tai ravintolaan, vaikka toiseen ihmiseen tutustuminen olisi hyvä toteuttaa hauskan tekemisen merkeissä. Yksi erinomainen idea on lähteä eläintarhaan.

Eläintarhaan voi lähteä yhdellä autolla, jotta kaksikko pääsee tutustumaan jo ajomatkan aikana. Koska eläintarhassa tai -puistoissa kävellään ja ulkoillaan, näkevät osapuolet toisensa rennommassa asukokonaisuudessa yökerhovarustuksen sijaan. Samalla treffit sisältävät ulkoilua ja kävelyä, mikä lisää hyvinvointia ja kohottaa tunnelmaa.

Eläintarhassa voi toki käydä kahvilla, mutta tapaaminen on yleensä normaalia kahvikupposta pidempi näkeminen. Samalla ehtii keskustella lukuisista asioista ja vaihtaa muistojaan joko eläimiin tai niiden synnyinsijoihin liittyen. Mikäli treffikumppania ei halua nähdä ensitapaamisen jälkeen, onpahan päässyt käymään eläintarhassa deittien ansiosta, Femail First muistuttaa.