Hauskimmat uutismokat – nyt ilman nenää!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa televisiolähetyksissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, mitä ei voi ennalta arvata. Hauskimmat virheet tapahtuvat monesti uutislähetyksissä, koska yllättävät tapahtumat muuttavat yleensä vakavan uutisen luonteen täysin naurettavaksi.

Nyt Evil Ice Cream Pictures -kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa nähdään kooste hauskimmista uutislähetyksissä tapahtuneista vahingoista, joita toimittajille on käynyt. Tällä kerralla koosteen koomisuus on viety kuitenkin aivan uudelle tasolle pienen muokkauksen avulla.

Videon leikkaajat ovat muokanneet jokaisella videopätkällä näkyvien toimittajien kasvot täysin uuteen uskoon. Uutismokat näyttävät nyt entistäkin huvittavammilta kun toimittajilla ei ole lainkaan nenää, minkä lisäksi henkilöiden otsista on tehty pidempi kuin normaalisti.