Kim Kardashian suunnittelee muotoilevia alusvaatteita – tiimalasivartalo kuuluu kaikille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu hänen näyttävästä tiimalasivartalostaan. Nainen on usein vannonut tiukkojen vartaloa muokkaavien ja silottavien Spandex-alusasujen nimeen, ja on nyt julkaisemassa myös oman malliston, jossa on vartaloa muokkaavia alusasuja.

37-vuotias Kim Kardashian ilmoitti aiemmin, että he tulevat sulkemaan suosittujen DASH-vaateliikkeidensä ovet, koska sisaruksilla ei ole enää aikaa hoitaa yhteistä yritystä. Kim on aiemmin lanseerannut oman kosmetiikkaa ja parfyymeja sisältävän KKW Beauty -yrityksen, ja on jo nyt laajentamassa alusvaatteiden puolelle.

Kim Kardashian on TMZ-sivuston mukaan saanut taakseen saman tiimin, jonka kanssa Khloe on lanseerannut menestyksekkään Good American -farkkumalliston. Tuoreimpien tietojen mukaan Kimin suunnittelemat alusvaatteet ja muotoilevat alusasut tulevat myyntiin viimeistään tämän vuoden lopulla.