Koirien musisointi yhdistettiin – tällainen kappale siitä syntyi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni musikaalinen koiran omistaja on voinut huomata, että myös heidän lemmikkinsä ovat usein kiinnostuneita musiikista. Koirat pitävät musiikin mukana ulvomisesta ja myös monien instrumenttien soittamisesta. Nyt videolla kuullaan koirien tekemä kappale.

Smoothes-kanava on julkaissut YouTubessa videon, jossa kuullaan koirien musisointia. Editoija on leikannut yhteen muutaman videon, jossa kuullaan miten koirat soittavat rumpuja, syntetisaattoria, pianoa ja ulvovat sydämiensä kyllyydestä.

Eri videot on leikattu yhteen niin, että koirien musisoinnista näyttää muodostuvan yhtenäinen kappale. Videolle on myös lisätty muita soittimia ja koirien ulvontaa eri taajuuksilta täydentämään kappaletta. Lopputuloksena syntyy melko hypnoottinen teos, jonka kuuntelee mielellään läpi vain kerran.