Rättiväsynyt taapero söi kanansiipiä – väsymys vei voiton

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten syömisen katseleminen on hellyttävää. Vauvat ja taaperoikäiset nauttivat ruoalla sotkemisesta ja sen tunnustelemisesta käsillään ennen kuin he laittavat ruokaa suuhunsa. Entistä huvittavampi näky on pikkuinen lapsi, joka on nälkäinen ja väsynyt.

Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa nälkäinen taapero yrittää syödä ateriaansa, mutta se on samalla todella väsynyt. Lasten oli aika mennä päiväunille, mutta he olivat ehdottomasti halunneet ennen nokosia syödä heidän lempiruokaansa, kanansiipiä.

Perheenäiti kuvasi suloisen videon, jossa nähdään miten toinen pojista on nukahtamaisiillaan samalla kun hän syö. Sanotaan, että vauvat näyttävät välillä kömpelöissä toimissaan kuin humalaiselta aikuiselta. Tämä näky muistuttaakin hämmentävän paljon aamuyöllä pikaruokaravintolan pöydissä ruokailevia väsyneitä juhlijoita.