Rob Kardashianille oma ohjelma? Sinkkuisän elämästä realitysarja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkään masennuksen kanssa taistellut realityperheen velipoika Rob Kardashian on yksivuotiaan Dream-tyttären ylpeä isä. Mies erosi lapsen äidistä Blac Chynasta juuri ennen pariskunnan perhe-elämästä kertovan realityohjelman toisen tuotantokauden alkamista.

Rob & Chyna -realityohjelma lopetettiin pariskunnan eron jälkeen. Nyt Kardashianien managerina toimiva Kris Jenner suunnittelee, että aloittaa poikansa Rob Kardashianin kanssa uuden televisio-ohjelman kuvaamisen. Tarkoituksena olisi esitellä Rob Kardashianin elämää sinkkuisänä.

The Sunin mukaan Kris Jenner haluaa Rob Kardashianin olevan onnellinen. Mies on kuitenkin keskittynyt mainiosti isänä olemiseen ja Dream-tytär antaa voimaa arjesta selviytymiseen. Mies aikoo hakea lapsen ykisnhuoltajuutta. Blac Chyna on nostanut perhettä vastaan useita oikeusjuttuja.

☘️☘️☘️

A post shared by ROBERT KARDASHIAN (@robkardeshian) on