Temptation Islandiin uusi pariskunta – tässä ovat Oona ja Juuso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island Suomen neljännellä kaudella koettiin äskettäin dramaattisia käänteitä, kun Noora ja Markus poistuivat saarelta kilpailun koiduttua liian rankaksi Markukselle. Tällä viikolla paratiisisaarille astelee keskiviikon jaksossa uusi pariskunta.

Tamperelaiset Oona, 20, ja Juuso, 19, ovat olleet yhdessä noin puolitoista vuotta ennen kuvausten alkua. He tapasivat Tinderissä ja pian seurustelu muuttui vakavaksi. Silloin Oona muutti Juuson luo Tampereelle. Oona valmistui kuvausten aikana merkonomiksi ja on töissä kosmetiikkamyyjänä. Juuso puolestaan toimii LVI-asentajana. Molemmat pitävät itseään sosiaalisina ja avoimina, ja varsinkin Oona näyttää tunteensa helposti. Juuso taas on rento lätkäjätkä, joka ei stressaa juuri mistään.

Juuso ei ole kunnolla seurustellut ennen Oonan tapaamista. Oonalla taas on takanaan suhde, jossa häntä petettiin. Se jätti häneen syvät arvet ja nyt suhdetta varjostaakin mustasukkaisuus. Aiempien pettymysten takia Oonan on ollut mahdoton luottaa Juusoon, vaikka tämä ei ole koko seurustelun aikana antanut mitään syytä mustasukkaisuuteen. Hän uskoo saavansa lisää luottamusta siitä, jos Juusolla on paljon naisia ympärillään, eikä tämä silti käytä tilannetta hyväkseen.

– Mulle tää luottamuspula oli ehdottomasti tärkein syy, miksi lähdettiin tänne, Oona kertoo.

– Oona kaipaisi enemmän huomiota. Meidän seksielämässä ei ole mitään ongelmia, Juuso kertoo.

Oona on kuitenkin eri mieltä seksielämästä.

– En ole täysin tyytyväinen meidän seksielämään, Oona kertoo.