Aviciin kuolema tuli täytenä yllätyksenä – kuvattiin huvijahdilla vain päivää ennen kuolemaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin konemusiikin tähtiin lukeutunut ruotsalainen Avicii löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan Omanissa sijaitsevassa Muscat Hills Resortissa, jossa hän oli lomailemassa yhdessä ystäviensä kanssa. Keikkailun kaksi vuotta sitten jättäneen supertähden kuolema tuli täytenä yllätyksenä.

TMZ julkaisi nyt Aviciin valokuvan, jonka se kertoo olevan otettu vain päivää ennen traagista kuolemaa. Kuvassa artisti nähdään rentoutumassa huvijahdilla yhdessä ystäviensä kanssa, ja hän näyttää voivan hyvin. Hotellin mukaan Avicii vaikutti hyvävointiselta ja hän käyttäytyi ystävällisesti. Hän poseerasi iloisesti myös hotellivieraiden kanssa otetuissa selfiekuvissa.

Introvertti Avicii kärsi urallaan stressistä ja alkoholista johtuneista terveysongelmista, mutta hänen uskottiin päässeen niistä eroon lopetettuaan raskaan keikkailun. Hänen oletettiin päässeen eroon alkoholismistaan, mutta vahvistamattomien huhujen mukaan hän olisi alkanut taannoin käyttää alkoholia uudelleen. Supertähden kuolinsyytä selvitetään parhaillaan, ja rikoksen mahdollisuus on jo suljettu pois.