Kate Middletonilta upea kunnianosoitus Dianalle synnytyksen jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cambridgen herttua ja Walesin prinssi William sekä hänen herttuatarvaimonsa Kate Middleton saivat tänään kolmannen lapsensa. Prinssi William oli mukana synnytyksensä, joka sujui hyvin. Kate Middleton synnytti pikkuveljen neljävuotiaalle prinssi Georgelle ja kaksivuotiaalle prinsessa Charlottelle.

Tarkkasilmäisimmät huomasivat pian, että uuden kuninkaallisen ensiesiintyminen sisälsi myös upean kunnianosoituksen Prinssi Williamin äidille, edesmenneelle Prinsessa Dianalle. Diana asteli kuvaajien eteen 17. syyskuuta 1984 vastasyntynyt Prinssi Harry sylissään lähes identtisessä asussa kuin Kate Middleton eilen. Kuvat osoittavat, että kyseessä täytyi olla harkittu kunnianosoitus uuden kuninkaallisen isoäidille.

Splash

Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton synnytti terveen pojan maanantaina aamupäivällä. Vastasyntyneellä pojalla oli painoa 3,8 kiloa, ja Cambridgen herttuatar sekä poika voivat kumpikin hyvin. Kate turvautui synnytysmetodiin, jossa käytetään hyväksi hypnoosia. Hypnosynnytys hyödyntää syvää rentoutumisen muotoa synnytyksessä sekä sitä ennen ja jälkeen synnytyksen.

Splash
Splash
Splash