Kim Kardashian hehkuttaa paastoaan – tuloksia jo neljässä päivässä

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian lihoi kummankin raskautensa aikana, mutta toisen raskauden aikana nainen keräsi kuitenkin huomattavasti enemmän painoa. Saint-vauvan synnyttyä Kim Kardashian alkoi laihduttamaan ja tavoittelemaan uudelleen unelmiensa vartaloa.

Kim Kardashianille kertyi 27 kiloa raskauden aikana, mutta nainen onnistui pudottamaan kaiken ja hieman enemmänkin ennätysvauhdissa. Tällä hetkellä kaunotar on viikon mittaisella paastolla, joka on tuottanut jo ensimmäisen neljän päivän aikana huomattavia muutoksia.

Kim Kardashian kertoi, että ensimmäisen kolmen paastopäivänsä aikana nainen ei huomannut mitään eroa peilikuvassaan. Neljäntenä päivänä hän kuitenkin näki tuloksia, jotka saivat naisen motivoitumaan entisestään. Kardashian oli innoissaan huomatessaan, että hänen painonsa oli pudonnut 2,6 kiloa. Paaston alussa nainen sai syödä hieman, mutta viimeiset kolme päivää hän elää pelkillä nesteillä, joiden toivoo karistavan viimeisetkin ylimääräiset kilot hänen vyötäröltään.

OK OK I’m almost done posting vacay pics…

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on