Tänään vietetään valtakunnallista koiranpäivää

Viihdeuutiset · Stara.fi

24. huhtikuuta vietetään jo 12. kertaa valtakunnallista Koiranpäivää. Tänä vuonna päivällä tuodaan esille koiraharrastuksen tuomaa iloa ja hyvinvointia niin neli- kuin kaksijalkaisillekin. Koiranpäivänä kennelpiirit ja erilaiset paikallisyhdistykset ovat perinteisesti järjestäneet omia tapahtumiaan.

Ympäri maata järjestetään tänään tapahtumia, joissa jokainen voi viettää koirapäivää juuri itselleen sopivalla tavalla. Päätapahtuma järjestetään Helsingin Narinkkatorilla kello 12.00 – 20.00. Paikalla voi tutustua esimerkiksi pallopaimennukseen, koiratanssiin, rally-tokoon, Nose Workiin ja avustajakoiriin.

Lisäksi tapahtumia järjestetään muun muassa Kirkkonummella, Askolassa, Seinäjoella, Tampereella, Lempäälässä, Sastamalassa, Siltakylässä, Joensuussa, Varkaudessa, Turussa, Paraisilla, Nurmeksessa, Kemissä, Iisalmessa ja Lahdessa.