Kauniit ja rohkeat -näyttelijä timmissä kunnossa – julkaisi upean bikinikuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Katherine Lang on monille tunnettu Kauniit ja rohkeat -televisiosarjan Brooke Loganina. Lang on näytellyt Brooken roolia jo vuosikymmenten ajan, ja televisiosarja täyttikin viime vuonna huikeat 30 vuotta.

Katherine Lang julkaisi hänen Instagram-kanavallaan bikinikuvan, jonka perusteella ei ikinä uskoisi, että nainen on 56-vuotias. Kuvassa kaunotar poseeraa mustissa bikineissä, jotka paljastavat naisen treenatun vartalon ja antavat sille oikeutta.

Katherine Lang pitää fyysisestä kunnostaan hyvää huolta ja se myös näkyy ulos päin. Nainen haluaa olla terve ja vahva, minkä vuoksi hän harrastaakin liikuntaa hyvin monipuolisesti. Lang on myös osallistunut todella hyvää kuntoa vaativiin Ironman-kisoihin, joissa uidaan 3,8 kilometriä, pyöräillään 180 kilometriä ja juostaan vielä 42,2 kilometrin maratoni.