Koira skootterin kyydissä kypärä päässä – istui kuin ihmismatkustaja

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aasian maissa on totuttu näkemään sekavia tilanteita liikenteessä, kun teillä kulkee samanaikaisesti runsaasti jalankulkijoita, lemmikkieläimiä, tuktuk-takseja ja kuorma-autoja. Kaksipyöräinen moottoriajoneuvo on kuitenkin yksi suosituimmista kulkuvälineistä, joiden avulla myös turistit uskaltavat usein liikkua.

Nyt videolle on ikuistettu skootterin kyydissä kulkeva koira. Vietnamissa Da Latissa kuvatulla videolla nähdään hauska hetki, jossa liikenteen seassa nähdään mies, jolla on skootterinsa kyydissä koira. Koira istuu rennon näköisesti oman takapuolensa päällä ja pitää isäntänsä selän päällä sen omia tassuja.

Tilanteesta entistäkin huvittavamman tekee se, että koiran turvallisuutta on tällä tavalla matkustaessa mietitty ja sille on laitettu päähän punainen kypärä. Videon koira luottaa todennäköisesti mieheen sataprosenttisesti ja on tottunut kulkemaan nopeatempoisen liikenteen seassa