Nainen ja mies kaahasivat Pirkanmaalla 184 km/h – poliisilta osuva kommentti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kilpa-autoilu on perinteisesti ollut suomalaisilla verissä, sillä monessa autourheilun lajissa maailman nopeimmat kuljettajat ovat suomalaisia. Suomalaisille teille kilpa-autoilu ei kuitenkaan normaalisti kuulu, mutta nyt Pirkanmaalla kaksi kilpaa kaahannutta on jäänyt poliisin haaviin.

Lempäälässä Tampereelta Helsinkiin vievällä moottoritiellä noin kolmekymppinen mies ja parikymppinen nainen ajoivat keskenään kilpaa alueella, jossa on 120 kilometrin nopeusrajoitus. Poliisi mittasi miehelle vauhdiksi peräti 184 kilometriä tunnissa, eikä naiskuljettaja jäänyt siitä lainkaan.

– Vauhtia kuin Monzassa. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Kilpakumppani, eli toisen henkilöauton parikymppinen naiskuljettaja ajoi niin ikään 184km/h:n nopeutta. Myös häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun, Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo.