Paine kasvaa Temptation Islandilla – Sammy vonkaa Amanda Harkimoa sänkyyn: ”Frendin palvelusta kaipaisin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen televisiossa on saatu viime kuukausina seurata jälleen Temptation Island Suomi -ohjelman käänteitä, joita tuotantokaudella on riittänyt. Kerroimme äskettäin, että tällä viikolla ohjelmaan ilmestyy uusi seurusteleva pari, tamperelaiset Oona ja Juuso.

Tällä viikolla nähdään muutenkin värikkäitä käänteitä, joista yksi on levinnyt jo laajasti katsojien tietoon Ruutu-palvelussa jo julkaistun jakson perusteella. Tamperelaiset Sammy ja Minna ovat ruotineet seksielämäänsä aktiivisesti kameroiden läsnäollessa, ja nyt Sammylla näyttää olevan jo tukalat oltavat odottamattoman kuivan kauden vuoksi.

Saarelle kesken tuotantokauden ilmestynyt Amanda Harkimo saa nyt Sammyn avautumaan ongelmastaan siinä määrin, että hän rohkaistuu pyytämään seksiä suoraan lainkaan asiassa kiertelemättä. Sammy kertoo olevansa hieman ihastunut Amandaan, ja se johtaa odottamattomaan keskusteluun.

– Ehkä jotain frendin palvelusta kaipaisin jossain vaiheessa. Vois purkaa paineita tai jotain, juhlista selvästi humaltunut Sammy ehdottaa Amandalle.