The Rock julkaisi herkän kuvan – sai kolmannen tytön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Rock -nimellä tunnettu Dwayne Johnson sai vuonna 2015 hänen tyttöystävänsä Lauren Hashian kanssa heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa. Jasmineksi nimetystä tyttärestä tuli nyt isosisko, kun Lauren synnytti perheeseen uuden tytön. Dwayne Johnsonilla on 16-vuotias tytär Simone myös hänen edellisestä liitostaan.

45-vuotias Johnson jakoi Instagram-tilillään seuraajiensa kanssa ihanan hetken, jossa hän pitelee vastasyntynyttä tyttöä sylissään. Dwayne Johnson kertoi kuvan yhteydessä, että tyttö sai nimekseen Tiana Gia Johnson.

Mies oli mukana kolmannen tyttärensä synnytyksessä, jota hän piti erittäin voimaannuttavana kokemuksena. Hän kehottaakin kaikkia miehiä menemään mukaan synnytykseen ja auttamaan kaikilla mahdollisille tavoilla heidän urheita naisiaan. Johnson suosittelee etenkin itse synnytyksen katsomista, koska sen jälkeen mikään ei miehen mukaan enää palaa ennalleen.

Synnytyksen katsominen oli alkukantaisin ja voimakkain asia, jonka Jonhnson on päässyt kokemaan. Oman lapsen syntymän näkeminen kunnolla on asia, jonka jälkeen miehen kunnioitus ja ihailu omaa naistaan kohtaan tulee Dwayne Johnsonin mukaan olemaan rajatonta.

Skin to skin. Our mana. Blessed and proud to bring another strong girl into this world. Tiana Gia Johnson came into this world like a force of nature and Mama @laurenhashianofficial labored and delivered like a true rockstar. I was raised and surrounded by strong, loving women all my life, but after participating in baby Tia’s delivery, it’s hard to express the new level of love, respect and admiration I have for @laurenhashianofficial and all mamas and women out there. Word to the wise gentlemen, it’s critical to be by your lady’s head when she’s delivering, being as supportive as you can.. holding hands, holding legs, whatever you can do. But, if you really want to understand the single most powerful and primal moment life will ever offer – watch your child being born. Its a life changer and the respect and admiration you have for a woman, will forever be boundless. And to my third and youngest daughter, Tiana Gia – like I did when your two older sisters Simone Alexandra and Jasmine Lia were born, you have my word, I’ll love, protect, guide and make ya laugh for the rest of my life. Your crazy dad has many responsibilities and wears many hats in this big ol’ world, but being your dad will always be the one I’m most proud to wear. Oh and one more thing.. you’re gonna love rollin’ in daddy’s pick up truck. #TianaGiaJohnson🌺 #3rdDaughter #BlessesAndGratefulMan #ImInTROUBLE

A post shared by therock (@therock) on