The Rock julkaisi herkän kuvan – sai kolmannen tytön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Rock -nimellä tunnettu Dwayne Johnson sai vuonna 2015 hänen tyttöystävänsä Lauren Hashian kanssa heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa. Jasmineksi nimetystä tyttärestä tuli nyt isosisko, kun Lauren synnytti perheeseen uuden tytön. Dwayne Johnsonilla on 16-vuotias tytär Simone myös hänen edellisestä liitostaan.

45-vuotias Johnson jakoi Instagram-tilillään seuraajiensa kanssa ihanan hetken, jossa hän pitelee vastasyntynyttä tyttöä sylissään. Dwayne Johnson kertoi kuvan yhteydessä, että tyttö sai nimekseen Tiana Gia Johnson.

Mies oli mukana kolmannen tyttärensä synnytyksessä, jota hän piti erittäin voimaannuttavana kokemuksena. Hän kehottaakin kaikkia miehiä menemään mukaan synnytykseen ja auttamaan kaikilla mahdollisille tavoilla heidän urheita naisiaan. Johnson suosittelee etenkin itse synnytyksen katsomista, koska sen jälkeen mikään ei miehen mukaan enää palaa ennalleen.

Synnytyksen katsominen oli alkukantaisin ja voimakkain asia, jonka Jonhnson on päässyt kokemaan. Oman lapsen syntymän näkeminen kunnolla on asia, jonka jälkeen miehen kunnioitus ja ihailu omaa naistaan kohtaan tulee Dwayne Johnsonin mukaan olemaan rajatonta.

https://www.instagram.com/p/Bh7Amsfl_pd/?taken-by=therock

https://www.instagram.com/p/Bcql9vMFB1D/?taken-by=laurenhashianofficial