Apulanta-yhtye joutui poliisin kynsiin: ”Selkeästi herkkä hetki”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Apulannan pitkä ura saavuttaa uuden merkkipaalun, kun yhtye nousee ensimmäistä kertaa Hartwall Arenan esiintymislavalle 16. helmikuuta 2019. Toiset jumalat -areenakonsertti on järjestyksessään yhtyeen kolmas megaluokan jäähallikeikka.

Nyt Apulanta hämmensi fanejaan julkaisemalla heidän Facebook-sivuillaan kuvan, jossa miehet ovat kahden poliisin käsittelyssä. Kuvassa poliisit ovat asetelleet miehet jostain syystä päällekkäin, mikä tietenkin luo kuvaan oman humoristisen säväyksensä. Yksi fani kommentoi kuvaa epäilemällä, että miehillä on tapahtumahetkellä ollut herkkä hetki menossa.

Apulanta lupasi kuvan yhteydessä, että mikäli 10.000 ihmistä tykkää kyseisestä kuvasta, bändin rumpali Sipe Santapukki arpoo heidän kesken jonkin palkinnon. Julkaisu on kerännyt tunnissa noin 700 reaktiota, joka on fanien epäonneksi vielä tosin melko kaukana 10.000 rajapyykistä. Moni kuitenkin toivoo, että Sipe arpoisi Apulannan Hartwall Arenan keikalle lippuja.

OH MY F*CK! KYTÄT! Nyt on paha bööljäböö. Jos 10 000 tykkää tästä, niin Sipe Santapukki arpoo ehkä jonkun…

Publiée par Apulanta sur jeudi 26 avril 2018