Bile-Dani Temptation Islandin suosiostaan: ”En oikeasti ole mulkku”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset televisiokatsojat ovat saaneet viime kuukausina seurata suurella mielenkiinnolla Temptation Island Suomi -ohjelmassa miten seurustelevat ihmiset pärjäävät viikkokausia heitä viettelevien sinkkujen seurassa. Mukana ovat myös samassa ohjelmassa aiemmin sinkkuina nähdyt Bile-Dani ja Eveliina.

Bile-Dani on nyt julkaissut Syliisi-singlen, jonka tarina syntyi pitkälti Temptation Islandilla. Nyt Dani paljasti Staralle pitäneensä kuvauksissa päiväkirjaa, jonka sisältöä purettiin lopulta studiossa tämän kappaleen muotoon. Nyt iltapäivällä kappale ylitti jo 15.000 kuuntelun rajapyykin, joten se on otettu todella hyvin vastaan.

– Minulla oli sellainen Muumi-vihko, johon kirjoitin joka päivä mietteitä ja aatteita. Se oli sellainen selviytymisriitti minulle, koska tuo oli rankka reissu henkisesti. Kun tultiin reissusta, niin annoin itselleni viikon kaksi hengittää ja sitten mentiin studiolle. Kerroin jätkille, että minulla on nyt oikeasti sellaista tekstiä vihkossa, että siitä täytyy tehdä biisi, Bile-Dani kertoi Staralle.

Kuuntele Syliisi-kappale Spotifystä

Temptation Island Suomi -ohjelma on muuttanut Bile-Danin imagon katsojien mielissä täydellisesti, sillä aiemmissa realityssarjoissa hänestä oli saatu aivan toisenlainen kuva. Thaimaassa kuvatun ohjelman myötä katsojien ennakkoluulot ovat kuitenkin murskautuneet jakso jaksolta. Todellisen minän paljastuminen on ollut Danille mieleen.

– Olen tosin onnellinen, että sain näyttää ihmisille olevani paljon muutakin. Bile-Dani oli rooli, joka tehtiin tosi vahvasti. Sen pitikin olla huomiota herättävä, mutta se menikin oikeastaan potenssiin kaksikymmentä. Se räjähti ihan käsiin, Bile-Dani kertoi totesi.

– Se oli omalla tavallaan aika hauska koe, että miten ihmiset suhtautuvat. Toisaalta se oli kuitenkin aika raskas reppu kantaa, koska en mä oikeasti ole mulkku tai kusipää. Olen herrasmies ja otan aina kaikki huomioon. Olen siis oikeasti Bile-Danin vastakohta.

– Nyt on ollut tosi upea seurata miten ihmiset ovat ottaneet vastaan, kun ovat nähneet oikean minut. Tosin Temptation Islandin ympäristö ei antanut rauhaa masisteluista, mutta kyllä minussa on oikeasti positiivinenkin puoli. Toi mitä televisiossa nähdään, niin siellä on aika murtunut Dani.

Katso tästä Bile-Danin videohaastattelu