Seiska: Jope Ruonansuulla pahanlaatuinen syöpä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalaiskoomikko Jope Ruonansuu, 54, on sairastunut vakavasti. Seiska kertoo, että hän taistelee parhaillaan pahanlaatuista syöpää vastaan. Kasvain löytyi tähystyksessä Ruonansuun ruokatorvesta.

Ruonansuu hakeutui lääkäriin huomattuaan olevansa tavallista väsyneempi ja laihtuneensa kymmenen kiloa lyhyessä ajassa. Ystävä pyysi häntä hakeutumaan pikaisesti lääkärille tutkimuksia varten, ja tällä tietoa pahanlaatuinen kasvain ei ehtinyt levitä.

– Olin pirun väsynyt, ja syöminen oli vaikeaa. Ruoka takertui kurkkuun ja nieleminen kakosi. Kuntoni romahti totaalisesti. Veto oli niin pois, että jopa postilaatikolla käyminen tuntui ylitsepääsemättömän raskaalta, Ruonansuu kertoi Seiskalle.

Kerroimme äskettäin suunnitelmista, joiden mukaan Ruonansuun yrityksen on määrä tuottaa jatkossa osa maanlaajuiseksi laajenevan AlfaTV-kanavan ohjelmistosta. Staran haastattelussa Jope Ruonansuu kertoi kaksi vuotta sitten haaveilevansa omasta ja itsensä näköisestä elokuvasta. Suunnitelmissa on myös palauttaa Pekko Aikamiespoika vielä kerran valkokankaalle.

– Sellainen Jopen näköinen oma elokuva. Siitäkin on monena vuonna ollut puhetta, mutta sitten alkoivat nämä lamavuodet, kun rahat on äärettömän tiukoilla kaikilla sponsoreilla, Jope Ruonansuu kertoi Staralle.

– Timo Koivusalo sanoin minulle Risto Räppääjän juhlissa, että kyllä me Pekko Aikamiespoikaa vielä tehdään. Sanoi vielä, että tuohon käteen. Sanoin, että mahtava juttu, tehdään vaan. Mä oon odottanut, että päästään Heka Haimakaisen roolin vielä.