Kate Uptonin bikinivartalo sekoittaa miesten päät – nyt riittää kurveja!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen Kate Upton nähtiin juuri upeissa uimapukukuvissa, joissa hän esitteli italialaisen Yamamay-yrityksen uuden Sculpt-malliston tulevan kesän bikineitä ja uimapukuja. Nyt upeat mainoskuvat ovat saaneet jatkoa.

Aiemmin 25-vuotias Kate Upton nähtiin vaaleansinisissä ja tummissa uima-asuissa valokuvaaja Giampaolo Sguran ikuistamissa mainoskuvissa. Tällä kerralla muodokas kaunotar kuvattiin valkoisissa ja mustissa bikineissä ja uima-asuissa kauniilla hiekkarannalla.

Kate Upton nähtiin myös tuoreimman Sports Illustrated -uimapukunumeron sivuilla. Häntä sinne kuvatessa sattui ikävä onnettomuus, kun aalto iski yläosattomissa poseeranneeseen kaunottareen ja heitti hänet kivikkoon. Nyt Upton poseeraa kuitenkin jälleen hyvin itsevarmasti seksikkäissä rantakuvissa.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News