Kissa näki omistajallaan kasvonaamion – ilme kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset reagoivat toisinaan melko vahvastikin siihen jos heidän vanhempiensa ulkonäkö muuttuu radikaalisti esimerkiksi hiusten leikkaamisen tai parranajon myötä. Nyt videolla nähdään kissa, joka kauhistuu hänen omistajansa uusista kasvoista.

Nainen on kuvannut videolle hänen kissansa hauskan reaktion, jonka se sai nähdessään omistajansa kangaskasvonaamio yllään. Nainen näyttää melko erilaiselta kun naamio peittää kasvot, mikä on saanut kissankin hyvin kauhistuneeksi.

Tänä päivänä kangaskasvonaamiot ovat erityisen suosittuja nuorten aikuisten keskuudessa. Niiden käytön aikana kasvot näyttävät melko huvittavilta, minkä vuoksi moni julkaiseekin sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita kangasnaamiot kasvoillaan.