Kylie Jenner paljasti miksi ei halua työskennellä siskonsa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheestä lähes jokainen jäsen on muuttanut realitysarjan myötä saadun maineen bisnekseksi. Etenkin perheen 20-vuotias kuopus Kylie Jenner on onnistunut luomaan omasta kosmetiikkayrityksestään huikean menestystarinan.

Juuri 39-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Kourtney pääsi mukaan pikkusiskonsa Kylie Cosmetics -yrityksen uusien tuotteiden suunnitteluun. Häntä ennen myös muut siskokset ovat tehneet yhteistyötä Kylien kanssa. Nyt Kylie paljasti kenen kanssa yhteistyö oli kaikista hankalinta.

Kylien mukaan Kourtneyn kanssa työskenteleminen oli vaikeaa siksi, että heistä kumpikin on hidas tekemään päätöksiä. Isosisko Kim tietää täysin mitä hän haluaa ja Khloe on puolestaan nopea päättämään asioista ja saamaan projekteja eteenpäin. Kendallin kanssa Kylie ei kuitenkaan haluaisi enää tehdä yhteisiä projekteja, koska hän on Kylien mukaan niin ilkeä pikkusiskolleen.

Kourtneyn ja Kylien yhteistyö kantaa nimeä KOURT X KYLIE, ja se sisältää kolme pientä luomiväripalettia ja kolme nestemäistä huulipunaa, jotka ovat Kourtneyn luottosävyjä. Yhteistyönä lanseeratut tuotteet tulivat myyntiin 24. huhtikuuta.