Urhea pikkupoika irrotti hampaansa tyylillä – käytti varsijousta apuna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten maitohampaat alkavat heilua yleensä 5–6 -vuotiaana. Osa vanhemmista antaa lapsilleen syötäväksi esimerkiksi omenoita tai toffeeta, jotta heiluva hammas lähtisi irti. Toisaalta heiluvan maitohampaan voi irroittaa myös jonkin lelun tai muun välineen avulla.

Verkossa on nähty paljon kekseliäitä esimerkkejä siitä miten vanhemmat ovat auttaneet lapsiaan irrottamaan heiluvan hampaan suusta. Nyt YouTube-videolla nähdään miten vietnamilainen poika on ratkaissut ongelman isänsä kanssa.

Isä ja poika ovat keksineet käyttää apunaan varsijousta. Puiseen aseeseen on kiinnitetty naru, jonka toinen pää on solmittu heiluvan hampaan ympärille. Kun poika itse laukaisee aseen, hammas lentää nopeasti ja kivuttomasti pois suusta.