Yksin kotona -tähti paljasti – ei voi poistua kotoaan jouluisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaisen Yksin kotona -elokuvan entinen lapsinäyttelijä Macaulay Culkin on ollut viime vuosina enemmän julkisuudessa huumeongelmiensa kuin näyttelijäuransa tiimoilta. Mies ei tee juurikaan haastatteluja, mutta nyt hän suostui vieraaksi Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmaan.

Macaulay Culkin on 37-vuotias, mutta hän näyttää silti hämmästyttävän paljon samalta kuin pikkulapsena. Tämä saakin monet huokailemaan nähdessään näyttelijän ja pyytämään häntä tekemään samoja ilmeitä kuin lapsena Yksin kotona -elokuvissa. Mies ei kuitenkaan enää suostu siihen, eikä halua katsoa elokuvia joulupyhien alla kuten muut.

Näyttelijä kertoi, että hän ei juurikaan poistu kotoaan joulukuussa, koska hän herättää joulun aikaan niin paljon huomiota minne hän ikinä meneekään. Culkinin mielestä lapsenkasvoisuus on sekä siunaus että kirous. Hän pääsee mihin tahansa ravintolaan jonon ohi syömään, koska hänet tunnistetaan. Ravintolassa hänen syömistään kuitenkin tuijotetaan juuri samasta syystä.