Bill Cosby tuomittiin seksuaalisesta ahdistelusta – jopa 10 vuoden vankeustuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma järkkyi taannoin, kun leppoisaa perheenisää vuosikaudet televisiossa esittänyt Bill Cosby sai syytteet useiden naisten huumaamisesta ja pakottamisesta yhdyntään. Nyt Andrea Constandin tapausta koskeva oikeudenkäynti on takana ja tuomioistuin on todennut 80-vuotiaan Bill Cosbyn syylliseksi kolmeen syytekohtaan.

Tuomion sisältö julkistetaan vasta myöhemmin, mutta veteraaninäyttelijä voi saada jopa kymmenen vuoden vankeustuomion ja kustakin kolmesta teostaan 25.000 dollarin sakot, NBC uutisoi.

Oikeudenkäynnin aikana Cosbyn asianajaja jätti tehtävänsä ja tilalle vaihdettiin Tom Mesereau, joka puolusti aikoinaan Michael Jacksonia tämän oikeudenkäynneissä. Nyt nähty oikeudenkäynti oli jo toinen, sillä edellisessä lautamiehet eivät päässeet yksimielisyyteen syyllisyydestä tai syyttömyydestä.