Huvittava gallup Coachellasta: ”Kuka maksoi lippusi?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huhtikuussa järjestettävä suuri Coachella-festivaali kestää kahden perättäisen viikonlopun verran. Coachella kerää joka vuosi paljon tunnettuja julkkiksia paikalle, minkä lisäksi moni sosiaalisesta mediasta noussut malli pitää Coachellaa hyvänä näyttäytymispaikkana.

Festivaaliliput Coachellaan ovat hyvin kysyttyjä ja kalliita. Nyt The Woody Show on julkaissut YouTube-kanavallaan huvittavan videon, jossa hän haastattelee satunnaisia naispuolisia festivaalivierailijoita ja kysyy heiltä kuka on maksanut heidän lippunsa.

Gallupista käy nopeasti ilmi, että melko harva nainen on valmis laittamaan tuhatta dollaria koko viikonlopun festivaalikokemuksesta. Moni on saanut lipun vanhemmiltaan tai artistiystävältä, joka on saanut festivaaleille ylimääräisiä lippuja. Jokainen vieras on samaa mieltä kuitenkin siitä, että Coachellaan tullessa oma tyyli ja hauskanpito ovat tärkeimpiä asioita, minkä vuoksi lipun alkuperällä ei ole mitään merkitystä.