Koira työnsi pään pahvilaatikkoon – keksi itselleen omituisen leikin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat yrittävät usein päästä hyvin pieniin ja ahtaisiin paikkoihin makoilemaan, minkä vuoksi ne saavatkin toisinaan päänsä jumiin erilaisiin kaiteisiin ja purnukoihin. Nyt videolla nähdään huvittava tapaus, jossa koira työntää päänsä kerta toisensa jälkeen pahvilaatikkoon.

Länsiylämaanterrierin ja corgin sekoitus Teddy keksi erikoisen leikin itselleen. Jostain syystä koira piti siitä kun sen pää jäi jumiin tyhjään pahvilaatikkoon. Pahvilaatikko oli aiemmin sisältänyt tölkkejä, minkä vuoksi sen kyljessä oli ihmisen käden ja juuri Teddyn pään mentävä aukko.

Aluksi Teddy löytyi komerosta, jossa se oli jäänyt päästään jumiin laatikkoon. Kun omistajat olivat vapauttaneet koiran, se teki saman uudelleen. Koira löytyi seuravaan kerran keittiöstä sama laatikko päästään. Jostain syystä koira piti siitä kun sen pää jäi jumiin, minkä vuoksi se työnsi päänsä pahvilaatikon sisälle yhä uudelleen vaikka ei saanutkaan sitä sieltä enää omin avuin ulos.