Gigi Hadid täytti 23 vuotta – juhli näyttävässä pikkumekossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunottaret Bella ja Gigi Hadid ovat valloittaneet viime vuosien aikana monien suurten muotilehtien kannet ja suosittujen vaatesuunnittelijoiden ja muotitalojen näytöslavat. Nyt siskokset juhlivat New Yorkissa näyttävästi Gigin syntymäpäiviä.

Malliurallaan hyvin menestynyt Gigi Hadid täytti juuri 23 vuotta. Hän juhli syntymäpäiviään maanantaina New Yorkissa pikkusiskonsa Bellan ja hänen äitinsä Yolandan kanssa. Syntymäpäiväsankari oli pukenut ylleen todella näyttävän kultaisen pikkumekon, joka kimalteli upeasti kameroiden salamavaloissa.

Gigi, Bella ja Yolanda olivat yhdessä melkoinen näky astellessaan ulos hotellistaan. Sekä Gigillä että Yolandalla kummallakin oli yllään kultainen kimalteleva asu. Bella Hadid erottui siskostaan ja äidistään pukeutumalla eläinkuosiseen mekkoon, jossa siinäkin oli silti upeita kultaisia yksityiskohtia.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News