Victoria Beckham julkaisi videon tyttärestään – lukee suloisella brittiaksentilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beckhamien perhe on todella läheinen ja heistä jokainen tukee toisiaan todella näkyvästi sosiaalisessa mediassa. Victorialla ja Davidillä on kolme poikaa ja yksi tytär, joka on perheen nuorimmainen.

Nyt 44-vuotias Victoria Beckham kuvasi salaa videolle, miten kuusivuotias Harper luki koulutehtäväänsä ääneen. Victoria Beckham näyttää olevan todella ylpeä tyttärestään, joka lukee sujuvasti ja on kirjoittanut suloisen pienen esitelmän itsestään.

Harper lukee videolla ääneen: ”Minä olen Harper. Olen kuusivuotias, mutta täytän kohta seitsemän vuotta. Rakastan kirjoja ja perhettäni myös. Perheeseeni kuuluu Cruz, Romeo, Brooklyn, äiti ja isä”. Tyttö ääntää suloisella brittiaksentilla tekstiä, mikä on ihastuttanut monia Voctoria Beckhamin faneja.

Happy Harper ✨✨✨✨kisses 🙏🏻

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

So much love x 💕💕💕💕💕kisses x ✨ @romeobeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on